Egy szuper ingyenes (próbaidős?) hírlevél küldő program: PIMEX MailExpress

A minap tanácskoztunk egy ismerősömmel, hogy ki milyen hírlevél küldő alkalmazást használ. Olyant kerestem, amivel olyan hírlevelet lehet küldeni, hogy a képeket ne blokkolja az Outlook Express. Ő az alábbi programot javasolta, ami ingyenesen letölthető:

PIMEX MailExpress

5 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...

Annyi korlátozás van az ingyenes verzióban, hogy egyszerre max. 200 levél küldhető el és nem csatolhatunk mellékleteket. 39,95$ ellenében max. 20000 e-mail küldhető el egyszerre és küldhetők mellékletek.

Névtelen írta...

Szia! Az a baj, hogy ezen az oldalon konkrétan nem ingyenes programok vannak, hanem a nagyja olyan aminek trial verziója is van. Márpedig ilyen a nem ingyenes programok 98%-ának van. Az ingyenes program azt jelenti, hogy nem fizetsz érte és mégis életed végéig használhatod bármiféle korlátozás nélkül.

Névtelen írta...

Nekem 40 000es listám van, beletelne egy kis időbe amíg kimegy 200anként :)

gobelin és csipke-dabolczi írta...

Szia Mindenkinek!
Aki tud segítsen! egy olyan programra lenne szükségem ami a gobelin és keresztszemes kézimunkákhoz készít mintát képekről!
Olyan kellene ami nem túl bonyolult, de azért nagy képekről is tud mintát készíteni!Lehetőleg ne kerüljön túl sok pénzbe!
Köszi dabolczi52@gmail.com