Gif amimator freeware: Beneton Movie GIF 1.1.2

A Beneton Movie GIF 1.1.2 ingyenes gif animátor, amivel mozgó, vibráló képeket tudunk létrehozni. Alkalmas tehát reklám, banner vagy valamilyen figyelemfelhívó kép készítésére.

A használata nagyon egyszerű!

Készítsd el valamilyen kép vagy rajz programmal az egyforma méretű képeket, majd a programban a képes menüsorban a 10-ik gombbal (+ és egy képecske) hozzá lehet adni az aktuális fájlhoz.

Miután egyenként hozzáadogattad a képeket, jelöld ki mind, majd a kép felett be lehet állítani a gyorsaságot - pl. 80. Ezután már csak a mentés gombra kell kattintani és kész is.

( letöltési linket töröltem, mivel valaki jelezte hogy vírusos)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem az a baj, hogy vannak vírussal fertőzött tepelítők a neten, hanem az, hogy vannak akik ezeket terjesztik.
Nepa ha már kiírod hogy 100% vírusmentes, akkor leglább ellenőrizd le rendese, agy ha direkt tetted fel, süljön ki a szemed :)
A telepítőben van egy Win32/Genetic Trójai vírus

NePa írta...

Kedves Begyo!

Köszi a jelzést (bár ezt lehet kultúráltabban is szerintem), sajnos én sem tudtam hogy vírusos, ugyanis én is használom a programot. A Softpedia-ban írják, hogy amit letöltesz onnan az garantáltan vírusmentes! A program hivatkozását mindenesetre leszedem, de kár érte, tényleg jó program lett volna.

Névtelen írta...

Sziasztok
Itt van 1 link a progiról nekem nem jelzett vírust a vírusírtó..

http://www.eszbonto.hu/letoltes/letoltes_file.php?k=9&a=7876&

thepret írta...

szia nepa, tudnál segiteni nekem weboldal szerkesztéssel kapcsolatosan, msn: sorel-mizzi@hotmail.com , skype: thepret
előre is köszi

Unknown írta...

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam ere az oldalra! Bár nem ismerem az illetőt, aki készítette, mindenesetre nagyon köszönöm Neki!!!

B.Joci