Ingyenes win xp skinek - avagy változtasd meg a Windows-od kinézetét

Tegnap nézegettem hogy mire kerestek rá az emberek, és találtam egy érdekes dolgot: Ingyenes XP skin. Na ez abszolut kínai volt, de beírtam én is a Google-ba, és kaptam is mindjárt egy jó kis cikket:

"A WINDOWS XP FELÜLETÉNEK ÁTALAKÍTÁSA

Ha meguntad az XP beépített színsémáit, és már a Luna sem tűnik igazán tetszetősnek számodra, akkor itt az ideje foglalkozni kicsit a grafikus felület átalakításának lehetőségeivel. Többféle módszer létezik a buherálásra, némelyik pénzért, némelyik ingyen ad lehetőséget számunkra, hogy jobbá, szebbé vagy éppen teljesen átláthatatlanná, használhatatlanná tegyük a grafikus felületet. Rögtön az elején felhívom a figyelmet arra, hogy az itt közölt folyamat végrehajtásáért és működéséért semmilyen felelősséget nem vállalok! Természetesen az esetleges kérdésekre szívesen válaszolok, segítek, ha kell. Akkor kezdjünk is bele!"
nfol-home - win xp skinek

Íme pár oldal ahonnan windows xp skineket, xp theme-ket lehet letölteni:

Win Costumize
ThemeXP.com (egy hozzászóló szerint vírusosak)

Ha további kinézeteket keresnél az XP-hez, használd az XP skin, XP theme, XP themes kifejezéseket.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A teheme xp-re kerestem rá a google-n. itt az első link: http://www.themexp.org// ez a link ezen az oldalon is fent van. A letölthető skinek, témák, stb... vírusosak(!)

NePa írta...

Javítottam.

José Alvarado írta...

Üdv! Én segítséget szeretnék kérni... Ubuntu, vagy Kubuntu skint szeretnék xp-hez, de amit találtam, az fizetős. azt meg ugye nem... Szóval ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönném...

Tisztelettel: Drakonisz